• Fiscale dienstverlening
  verzorgen aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting , recht van successie
  controleren van (voorlopige) aanslagen
  voeren van bezwaarprocedures
  geven van ondersteuning bij controles van de Belastingdienst of uitvoeringsinstellingen

  Particulieren
  De aangifte Inkomstenbelasting is voor veel mensen een probleem. De slogan van de Belastingdienst leuker kunnen wij het niet maken, gemakkelijker wèl gaat voor veel mensen niet op. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over belastingen en het verzorgen van uw aangifte Inkomstenbelasting. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken en zonodig komen wij bij u thuis.

  Aangifte Inkomstenbelasting
  De aangifte Inkomstenbelasting is voor veel mensen een probleem. Ook ondernemers moeten naast het opstellen van een jaarrekening aangifte van Inkomstenbelasting doen. U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting en voor al uw vragen over belastingen. Wij leveren de aangifte bij de Belastingdienst elektronisch in en beschikken daarvoor over goede software en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Aangifte Vennootschapsbelasting
  Rechtspersonen zoals een besloten vennootschap(BV) of stichting moeten een aangifte Vennootschapsbelasting indienen. Gelijktijdig met het opstellen van de jaarrekening wordt de aangifte Vennootschapsbelasting vervaardigd en elektronisch bij de Belastingdienst ingediend.

  Aangifte Omzetbelasting
  Maandelijks, per kwartaal of eens per jaar moeten de meeste ondernemers aangifte doen van Omzetbelasting. Ook deze aangiften dienen elektronisch te worden ingediend. Nadat de administratie van een maand of kwartaal is verwerkt wordt met een specifiek aangifteprogramma de aangifte Omzetbelasting ingediend.

  Aangifte Loonheffingen
  Ondernemers met personeel dienen per maand/ 4 weken aangifte Loonheffingen te doen. Ondernemingen met personeel in dienst hebben daarnaast nog met meerdere instanties te maken zoals, de uitvoeringsinstelling(Uwv), Arbodienst ed. Wij verzorgen alle zaken voor u die op dit gebied aan de orde komen.

Partners: